dimecres, 31 d’octubre del 2012

Una duatló popular a l'abast de tothom

Lleida celebrarà el proper diumenge 11 de novembre la seva Primera Duatló Popular a l'Horta de la capital del Segrià amb l’objectiu d’atreure tan als duatletes d'iniciació com als ja contrastats 

Imatge de la presentació de la duatló (Foto: Club Triatló Lleida)
La primera edició de la Duatló Popular Lleida estarà dirigida a tots aquells amants de l'esport ja sigui a nivell professional o que en la seva vida hagin participat en aquests tipus de curses. Aquests matí s’ha presentat la prova amb l’objectiu d’atreure tan als duatletes d'iniciació com als ja contrastats. 

La roda de premsa ha comptat amb la participació del vicepresident primer de la Diputació de Lleida, Miquel Padilla; el president de la Societat Ciclista Ilerdense, Jordi Olives; el representant de l'Esport a Lleida, Joaquim Perisé; la regidora de Seguretat de l'Ajuntament de Lleida, Sara Mestres, i el president de l'Esport Ciclista Lleida, Robert Mir. 

L'organització ha dissenyat un circuit apte per a tothom, sense grans dificultats i totalment practicable amb bicicleta. El participants arrencaran a les 10.00 hores des del carrer Ramón Rubials (darrera de les empreses Agustí Mestre i Decathlon). Ho faran amb una cursa a peu de sis quilòmetres. A mesura que vagin arribant a la zona de transició, agafaran les seves bicicletes per pedalar durant 20 quilòmetres i es finalitzarà amb una nova cursa a peu d'uns 2,5 quilòmetres. 

Mitja hora abans, es donarà el tret de sortida a la Primera Marxa BTT Duatló Ciutat de Lleida. Els ciclistes que desitgin sortir amb bicicleta recorreran el mateix tram que s'utilitzarà a la Duatló de 20 quilòmetres. Es tracta d'una marxa ideal per aquells que volen gaudir d'un matí d'esport però que encara no es veuen amb cor de participar en una cursa de tres segments. 

La Societat Ciclista Ilerdense i l'Esport Ciclista Lleida han volgut barrejar oci i professionalitat organitzant també una de les proves de la Copa Catalana de Ciclocròs, que es diputarà en els terrenys no urbanitzats del cantó del mateix carrer Ramón Rubials de la capital del Segrià. 

Tots els interessats poden inscriure's, abonant 10 euros, a www.inscripcions.cat i poden trobar tota la informació necessària al web de la cursa, www.duatlopopularlleida.com. Així mateix, el dia de la cursa, els més triganers, poden formalitzar la seva participació al Village de la Duatló. 

S'espera que siguin al voltant de 200 esportistes els que s'apuntin a una matinal de lleure, esport, família i natura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada