dimarts, 18 de desembre del 2012

Multitudinària Pujada a la Seu Vella

Iván Espílez i Àngela Castelló s’imposen en la 32ena edició d’una cursa que ha aplegat a un miler d’atletes 
Imatge de la sortida de la cursa (Foto: Ajuntament de Lleida)
Mil atletes han corregut la XXXII Pujada a la Seu Vella. Ivan Espílez i Àngela Castella han estat els guanyadors de la popular cursa, que enguany ha arribat a la xifra màxima de participants. A la quarta ha anat la vençuda per Espílez, que després de quedar segon en les tres edicions anteriors ha sigut el més ràpid en completar els 10,1 quilòmetres de recorregut pels carrers de la ciutat. 

La sortida i l’arribada han tingut com a escenari la plaça de la Sardana, a la Seu Vella. El primer en arribar ha estat Ivan Espílez, del Club AE Ekke, amb un temps final de 32 minuts i 47 segons. Per darrere d’Espilez, han arribat Sergi Rodríguez, d’Esports Querol, i Ricard Pastó, de l’AA Xafatolls. En categoria femenina, la primera en travessar la línia de meta ha estat Àngela Castelló, també de l’AE Ekke, registrant un temps de 38 minuts i 13 segons. Per darrere, han entrat Meritxell Bonet, de l’UA Lleida, i Rosamari Carulla, de La Guineu. 

Un any més, els atletes han pogut gaudir d’una de les cites esportives més històriques i dures de la ciutat, amb la pujada del carrer Cavallers com el punt neuràlgic i el tram més dur del recorregut pel seu acusat desnivell. A més dels atletes adults que han participat en la pujada, s’han de comptar els 350 escolars que també hi ha pres part en les diferents categories. La cursa escolar s’ha fet abans de la cursa atlètica. 

La pròxima cita important al calendari lleidatà serà la Sant Silvestre. Amb aquesta mítica prova, els atletes acomiadaran l’any 2012, ja que se celebra dia 31 de desembre, practicant una mica d’esport.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada