dimarts, 2 d’octubre del 2012

Avui la Trans Europe Foot Race passarà per Guissona

Equip de govern municipal (Foto: organització)
La Trans Europe Foot Race és una multitudinària marató de llarga distancia que consisteix en creuar. En l'edició d'enguany la curs a surt de Skagen - Dinamarca - i arriba a Gibraltar. 
 En la sortida de la cursa a Skagen hi havia 52 participants (43 homes i 9 dones) d'11 nacionalitats diferents, ells van acompanyats d'un equip de suport format per 25 persones. 

En aquest recorregut, en l'edició d'enguany la cursa ha arribat a la nostra vila. El primer corredor ha arribat a Guissona - provinent de Berga - al voltant de les deu del matí, l'arribada ha estat per la carretera de Massoteres i fins al pavelló poliesportiu, lloc on s'allotjaran els corredors fins a la sortida de la cursa l'endemà entre les 6 i les 7 del matí, direcció Lleida.
 L'equip de govern municipal ha anat a rebre als organitzadors de la cursa a primera hora del matí i des de la regidoria d'esports de l'Ajuntament de Guissona es proporciona una mica d'habituallament i es cedeix la sala escolar per l'acomodació dels corredors durant el dimarts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada