dilluns, 5 de novembre del 2012

Participació massiva a la nova Mitja Marató de Lleida

Segons els organitzadors, 750 atletes corren la prova que s'ha celebrat paral·lelament a la milla urbana, de caire més popular, en benefici de la Fundació Renal Jaume Arnó.
Gran afluència de gent a la popular competició (Foto: organització)
La nova Mitja Marató de Lleida ha registrat una participació massiva, amb uns 750 atletes, segons els organitzadors de la prova. L'Associació Esportiva Ekke i la Fundació Renal Jaume Arnó han pres el relleu a l'AV de Balàfia, entitat que l'ha organitzada després de 20 anys, i han presentat una renovada Mitja Marató, que, malgrat la pluja, avui ha omplert els carrers de la ciutat de corredors, amb un circuit urbà de 21 quilòmetres al voltant de la ciutat.
Moment de la sortida (Foto: organització)
Els regidors Txema Alonso, Oriol Yuguero i Paco Cerdà han assistit al tret de sortida de la prova, que s'ha fet davant les instal·lacions del gimnàs Ekke i que també ha estat el punt d'arribada. La tinenta d'alcalde Montse Parra també hi ha assistit, però com a corredora. Amb aquesta prova atlètica en marxa, s'ha procedit a donar la sortida a la Milla Urbana, que ha comptat amb uns 350 participants, i que s'ha corregut paral·lelament a la Mitja Marató.

La Milla Urbana, d'1,6 quilòmetres de recorregut i de caire més familiar, s'ha organitzat en benefici de la Fundació Renal Jaume Arnó, on aniran destinats dels diners recaptats amb les inscripcions (3 euros). A més, els corredors de la Mitja Marató també han pogut fer la seva donació de 2 euros a la fundació.
Primers participants en sortir (Foto: Organització)

En acabar les dues proves, s'ha fet el lliurament de premis, acte que ha comptat amb la participació del regidor Fèlix Larrosa. La festa ha comptat amb ambientació durant tot el matí, amb una xocolatada per a tota la família, festa infantil amb un parc d'inflables i diverses activitats esportives, que s'han traslladat a l'interior del gimnàs per la pluja. 

A més a més hi ha hagut una perfecta organització per part d'Ekke Running i tots els voluntaris que han aguantat la pluja per tal d'oferir els avituallaments amb precisió i sobretot molts ànims per aquells qui mostraven els primers símptomes de fatiga. Finalment, en acabar la cursa tots els participants que han anat arribant s'han trobat ràpidament amb una medalla penjada al coll per tal de recordar aquest dia en el que, si més no, tothom ha donat el màxim de sí mateix. 
Samarreta i medalla commemoratius (Foto: A.Maderal)

Podreu trobar els resultats de la cursa a la web oficial:
http://www.mitjalleida.com/ 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada