diumenge, 2 de desembre del 2012

Ivan Espilez guanya el Cros de Montsó

El lleidatà ha completat el recorregut amb un temps de 18 minuts i 29 segons i ha superat a Carlos Oriach, que ha finalitzat segon. En categoria femenina s’ha imposat Elian Périz 
Imatge d'Ivan Espilez (esquerra) i Carlos Oriach (dreta) en el Cros de Montsó
Ivan Espilez ha guanyat aquest matí el Cros de Montsó. L’atleta lleidatà ha superat a Carlos Oriach en un mà a mà que ha durat fins al tram final. La jornada, també ha servit per fer les carreres escolars de Cros de Santa Bàrbara. 

La prova, que contava amb un circuit de 6 kilòmetres, ha començat en un ambient fresc. Ivan Espilez y Carlos Oriach s’han posat de seguida a comandar la cursa. Els intents dels altres corredors per enxampar a aquestos dos atletes han quedat estèrils, ja que han marxat amb un ritme alt. Finalment, a l’última volta, el canvi de ritme d’Espilez ha deixat clavat a Oriach i ha donat la victòria al lleidatà, amb un temps de 18 minuts i 29 segons. En categoria femenina, l’atleta internacional, Elian Périz s’ha acabat imposant. 

El Cros de Montsó ha esdevingut la primera prova de la temporada per Ivan Espilez, que li espera un mes molt dur amb el Cros Internacional de Granollers (9 de desembre), la pujada a la Seu Vella (16 desembre) i la San Silvetre de Lleida (31 desembre). L’objectiu de l lleidatà és arribar al Campionat d’Espanya de Cros per equips, que se celebrarà el pròxim 24 de febrer i millorar la seva marca en la Mitja Marató, també al més de febrer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada