dijous, 18 d’octubre del 2012

Kilian Jornet, Iker Karrera i Nerea Martínez, a per la exigent Diagonale des Fous

Els atletes de Salomon Santiveri parteixen com a favorits en Illa Reunió a l'exigent Diagonale des Fous, de 162 quilòmetres i 9.463 metres de desnivell.
 Kilian, flamant campió del món de skyrunning per quarta vegada, Iker Karrera i Nerea Martínez són tres dels atletes més en forma a nivell mundial en l'actualitat.
 "Crec que el rival més dur serà Iker Karrera, que mai falla en els seus objectius, és un metrònom" ha assegurat Kilian.
Kilian Jornet en un magnífic descens (Foto: web Kilian)
Tres dels noms propis del trail running mundial competiran aquest cap de setmana a Illa Reunió i més concretament en l'exigent Diagonale des Fous, una cursa de 162 quilòmetres i 9.463 metres de desnivell que posarà a prova els límits dels atletes. I els tres noms propis són integrants del Salomon Santiveri: Kilian Jornet, Iker Karrera i Nerea Martínez, o el que és el mateix el quatre vegades campió del Món skyrunning (Kilian), el vencedor 2012 a la Gore-tex Transalpine Run, Trail des Citadelles i rècord a l'Alta Ruta Chamonix-Zermatt entre d'altres, i la campiona 2012 de l'Andorra Ultra Trail i TNF Mont Fuji.
Iker Karrera  (Foto: organització)
Diagonale des Fous significarà el punt i final de la temporada de trail running de Kilian Jornet, que ja va guanyar la prova el 2010 i de la qual assegura que "guardo un record increïble. Per la cursa, pels paisatges, per la gent ... Aquest any el recorregut serà especial, 10 quilòmetres més llarg, amb un traçat molt dur per Mafate. És un recorregut tècnic per ser una carrera llarga, fa força calor encara que hi ha diversos canvis de temperatura. És difícil sentir-se còmode ", ha explicat l'atleta de la Cerdanya que desconfia especialment d'un rival que al seu torn és amic i company d'equip:" El nivell és altíssim, amb corredors com Eric Clavery, els locals Didier Mussard, Thierry, Didier Lanne, Antoine ... Però crec que el rival més dur serà Iker Karrera, que mai falla en els seus objectius, és un metrònom ".

Nerea Martínez (Foto: organització)
Efectivament, Karrera està vivint un 2012 pletòric de forma i prova d'això són les victòries que ha aconseguit en la Gore-Tex Transalpine Run (on es va inscriure a última hora després de declinar la seva participació en el TNF UTMB), al Trail des Citadelles, la TNF Filipines, la Hiru Haundiak, la TNF Lavaredo Ultra Trail i tot això sense oblidar l'històric rècord que va culminar en l'Alta Ruta Chamonix-Zermatt. També lluitarà per la victòria la incombustible Nerea Martínez, una de les ultrafondistes més perseverants i que aquest 2012 també s'ha consolidat entre l'elit mundial amb victòries incontestables en proves tan exigents com la 'Ronda dels Cims' de l'Andorra Ultra Trail o la TNF Mont Fuji.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada