dilluns, 8 d’octubre del 2012

25ª Mitja Marató de Mollerussa

El diumenge 21 d’Octubre de 2012 tindrà lloc una cita molt esperada per als corredors, parlem de la 25ª edició de la Mitja Marató de Mollerussa, la qual és molt més que una simple carrera de 21km.
Sortida edició 2011 (Foto: Web de la cursa)
Aquesta cita és tot una festa per als corredors, literalment, doncs el dia abans ( dissabte 20 d'Octubre) es celebrarà la fira del corredor al pavelló poliesportiu municipal de Mollerussa, on trobarem totes les novetats en el món del Running i gaudirem de dues xerrades tècniques obertes a tothom, sobre el món del Running a càrrec de Quin Erta i Sílvia Sales. A més a més de diferents curses infantils per als més menuts, durant tota la tarde.
 El dia de la cursa, i per tal de no deixar ningú fora, es celebrarà una cursa de 8 km, una bona alternativa per tots aquells que vulguin córrer però no puguin completar els 21 km de la dura prova.
La perfecta organització de al cursa corre a càrrec de l’esforç i el treball del club Xafatolls de Mollerussa en col·laboració amb l’ajuntament de la ciutat i diferents entitats més. 
Més info: 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada