diumenge, 21 d’octubre del 2012

Córrer amb pluja?

Es possible que porteu mesos preparant-vos per una competició, la Mitja de Mollerussa, la Mitja de Lleida, etc però de sobte... pluja, pluja i més pluja. La primera vegada no li donem importància i ens donem un dia de "extra" de descans però que passa quan això es repeteix dia rere dia?
La pluja pot ser un company o un adversari (Foto: runfitners)
Durant aquests dies Lleida s’està veient afectada pel mal temps igual que a la resta dels territoris de ponent, però això no ens ha de perjudicar en els nostres entrenaments, podem sortir a entrenar sempre i quan ho fem de la manera correcta. Ens hem d’acostumar al mal temps, al cap i a la fi som a Lleida i ja no estem a l’estiu. 
Un bon impermeable ens pot mantenir eixugats sense que acabem mullats per la suor però cal tenir en compte la temperatura, ja que si, encara que plogui ens trobem sobre uns 20 graus potser és millor deixar que la pluja ens refresqui que passar calor amb una o dues capes sobre la pell. Una gorra ens servirà per veure millor per on anem, i si, a més a més fem un recorregut senzill que tinguem molt memoritzar i que quasi el podríem fer amb els ulls tancats evitarem fatigar-nos la vista. 
Per últim cal recordar que hem d’anar visibles i hidratar-nos un cop acabem ja que a banda de la pluja, la suor també ens regalimarà per la cara. Un cop finalitzat l’entrenament, resguardar-nos en un lloc sec ens ajudarà a fer uns bons estiraments previs a una merescuda dutxa i la satisfacció d’haver fet un bon entrenament a pesar del mal temps.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada