divendres, 7 de setembre del 2012

Una mica d’adrenalina? Pugeu a Gardeny

Cansats de fer el mateix recorregut una i altra vegada? La falta de motivació o la fixació d’objectius és un dels grans motius per els que molts corredors perden el gust per moure les cames.
Entrada al castell de Gardeny (Foto: ciudades AVE)

Hi ha una diferència molt gran entre la rutina i l’estabilitat, a vegades la línea que les separa és molt estreta, però trobar el millor lloc entre aquestes ens proporcionarà molta satisfacció en molts aspectes de la nostra vida, i en el running, sobretot.

 Així doncs, està molt bé tenir una estabilitat en les vostres sortides, ja sigui de forma planificada (seguint un entrenament) o simplement per gust, sortir regularment a córrer respectant els temps de descans us resultarà molt beneficiós per la salut, no obstant, en aquesta regularitat s’ha d’evitar caure en la rutina de seguir sempre el mateix recorregut, doncs això us provocarà avorriment i la freqüent sensació de “bah, això està chupat”. 
A més a més, hi ha molts objectius que us ajudaran a mantenir-vos motivats com per exemple participar a la cursa de la diada la setmana vinent a Tàrrega, per la Mitja de Lleida d’aquí dos mesos, o per infinits i misteriosos objectius més. 
Si més no, us convidem a canviar per un dia la vostra ruta habitual i us animem a pujar el turó de gardeny. Pot semblar una bajanada i molts de vosaltres ja el recordareu de la cursa de Templers, però de ben segur que les sensacions i les vistes un cop sou a dalt us motivaran a seguir corren i us proporcionaran inspiració per establir-vos nous reptes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada