dimarts, 6 de novembre del 2012

La Primera Duatló Popular de Lleida comptarà amb un Village de qualitat

La prova, que se celebrarà el proper diumenge 11 de novembre, tindrà aqueta zona que servirà com a punt neuràlgic 
Imatge de la zona on estarà la zona Village
La primera edició de la Duatló Lleida ja escalfa motors. Durant els darrers dies, l'organització ha estat treballant en la vesant esportiva i social i ja es pot dir que la cursa popular comptarà amb una zona Village a la que no hi mancarà cap detall. Lleida celebrarà el proper diumenge 11 de novembre la seva Primera Duatló Popular Gran Premi Copa d'Or, una jornada esportiva a l'abast de tothom a l'Horta de la capital del Segrià. 

La zona Village servirà com a punt neuràlgic de la prova. Allí s'hi trobaran els esportistes i els acompanyants i servirà com a lloc de recollida de dorsals i avituallament, consigna i entrega de trofeus per als més ràpids. L'organització ha dissenyat un circuit apte per a tothom, sense grans dificultats i totalment practicable amb bicicleta. El fet de transcórrer per l'Horta de Lleida dóna a la cursa un caire familiar tot gaudint de l'esport i la natura. 

Els participants arrencaran a les 10.00 hores des del carrer Ramón Rubials (darrera de les empreses Agustí Mestre i Decathlon). Ho faran amb una cursa a peu de sis quilòmetres. A mesura que vagin arribant a la zona de transició, agafaran les seves bicicletes per pedalar durant 20 quilòmetres i es finalitzarà amb una nova cursa a peu d'uns 2,5 quilòmetres. Mitja hora abans, es donarà el tret de sortida a la Primera Marxa BTT Duatló Ciutat de Lleida. Els ciclistes que desitgin sortir amb bicicleta recorreran el mateix tram que s'utilitzarà a la Duatló de 20 quilòmetres. Es tracta d'una marxa ideal per aquells que volen gaudir d'un matí d'esport però que encara no es veuen amb cor de participar en una cursa de tres segments. 

La Societat Ciclista Ilerdense i l'Esport Ciclista Lleida han volgut barrejar oci i professionalitat organitzant també una de les proves de la Copa Catalana de Ciclocròs, que es diputarà en els terrenys no urbanitzats del cantó del mateix carrer Ramón Rubials de la capital del Segrià. 

Tots els interessats poden inscriure's, abonant 10 euros, a www.inscripcions.cat i poden trobar tota la informació necessària al web de la cursa, www.duatlopopularlleida.com. Així mateix, el dia de la cursa, els més triganers, poden formalitzar la seva participació al Village de la Duatló. 

S'espera que siguin al voltant de 200 esportistes els que s'apuntin a una matinal de lleure, esport, família i natura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada