dijous, 11 d’octubre del 2012

Kilian Jornet, a pel seu quart títol de Campió del Món

L'atleta de Salomon i Suunto ja es troba a Malàisia per disputar l'última cursa de les Skyrunner World Series 2012: la Mount Kinabalu International Climbathon "M'he recuperat bé de les últimes carreres i arribo en bona forma", ha explicat Kilian.
Kilian Jornet en competició (Foto: web oficial)
Malàisia serà aquest diumenge escenari de la final de les Skyrunner ® World Series d'aquesta temporada amb la cursa Mount Kinabalu International Climbathon que tancarà el calendari i determinarà el guanyador 2012. I entre els favorits, un nom: el de Kilian Jornet, atleta de Salomon i Suunto que opta a conquerir el que seria el seu quart títol com a Campió del Món després dels ja aconseguits el 2007, 2008 i 2009.
 L'atleta de la Cerdanya arriba en un gran estat de forma després de la seva victòria en la Ultra Cavalls del Vent, i de superar el primer dels reptes del seu nou projecte personal Summits of My Life, que el va portar a completar la travessia de Courmayeur a Chamonix per l'exigent via d'escalada Innominata.
 "La recuperació ha estat bona, a Cavalls acabar bé, no molt cansat físicament i vaig poder entrenar a partir del dia següent, aquesta setmana he fet bastant escalada i sortides llargues en alta muntanya. He arribat a setembre - octubre amb molt bona forma, veurem quan arribarà la baixada, espero que sigui després de les dues últimes curses que em queden! 
" En la passada edició Jornet va mantenir una espectacular lluita amb Marco De Gasperi, a qui va aconseguir superar en l'última baixada per fer-se amb la victòria final. Aquest any no es perdran la cita Luís Hernando i Tom Owens, que buscaran les seves opcions per a la classificació final. El desenllaç serà el diumenge a partir de les 7:00 hora local, on es donarà la sortida de la 26 edició de la Mount Kinabalu Climbathon. 
Després del Climbathon, Jornet s'ha d'adreçar directament a l'Illa de la Reunió per participar a La Diagonale des Fous (170km), l'última prova de Trail Running en el calendari de l'atleta de Salomon i Suunto.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada