dimarts, 4 de setembre del 2012

La mitjana, punt de trobada per a molts corredors

Passarel·la sobre el riu Segre (Foto: fotounmonogràfic)
L’estiu s’acaba i el setembre entra amb una baixada de temperatures que ens conviden a sortir a moure les cames sense por d’arribar a casa deshidratats. I sens dubte, un lloc ideal per córrer uns km per Lleida, o per fixar com a objectiu en les nostres rutes d’entrenament es el Parc de la Mitjana, el qual fou creat el 1979 i on actualment hi podrem trobar un bon ambient entre corredors, ciclistes i gent passejant.


Què té el parc de la Mitjana que el fa tant popular entre els esportistes Lleidatans? Doncs bé, situada al nord-est de la ciutat es un punt d’inflexió entre l’asfalt i els grans edificis del centre de la ciutat, ofereix múltiples variants a través dels seus camins; ombra a l’estiu i el cant dels pardals per als més matinadors. A més a més pot ser aquell esforç “extra” per tots aquells que corren a través de la canalització del riu i volen incloure, un parell de km més al seu entrenament. 
Tot això aporta una gran afluència de corredors i corredores a qualsevol hora del dia i que sens dubte, a força de moltes sessions d’entrenament, ja s’han mimetitzat amb el paisatge lleidatà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada