dilluns, 24 de setembre del 2012

Kilian Jornet completa un cartell de luxe per a la Ultra Cavalls del Vent

L'atleta participarà per tercera vegada a la prova, una de les poques que es resisteix al seu palmarès.
Kilian Jornet (Foto: web kilian)
La Ultra Cavalls del Vent començarà el 29 de setembre amb rècord d'inscrits i com a prova del calendari de les Ultra SkyMarathon Sèries
Kilian completa un conjunt d'atletes inèdit fins ara en una mateixa cursa: Anna Frost, Tòfol Castañer, Joe Grant, Miguel Heras, Dakota Jones, Núria Picas, Emma Roca, Terry Conway i Anthon Kupricka, entre d'altres per tant, s'espera una cursa amb molta intensitat. "L'últim mes he pogut entrenar a casa i com que em sento molt bé físicament i mentalment he decidit intentar-ho, a veure si a la tercera va la vençuda", ha explicat l'atleta de Salomon. 

Aquest proper cap de setmana Bagà es convertirà en l'epicentre mundial del trail running. La quarta edició de la Ultra Cavalls del Vent ho farà possible gràcies al seu poder de convocatòria que ha atret als millors atletes del món als quals s'ha unit el número 1: Kilian Jornet.
Edició 2011 (Foto: web cursa)
 En motiu d'aquesta competició tan important, l'atleta de Salomon i Suunto ha modificat el seu calendari i estarà dissabte a les 9:00 hores en la línia de sortida d'aquesta cursa que ell coneix molt bé (es va criar a la Cerdanya) però que no ha pogut concloure en les seves dues participacions anteriors. "La Cavalls del Vent és sempre especial per a mi. No sé quantes vegades hauré fet el recorregut, encara ara vivint a Chamonix ho podria fer amb els ulls tancats. Tinc una relació d'amor-odi amb la cursa, perquè d'una banda em sento com a casa, però sempre arribo a final de temporada, molt cansat dels viatges i amb ganes de canviar el xip per fer front a la temporada d'esquí de muntanya. No obstant això, aquest any és diferent, perquè em trobo molt més fresc mentalment ja que l'últim mes he pogut ser a casa entrenant. En avançar el projecte del Mont blanc, em quedava lliure la setmana i veient que em trobo bé físicament i mentalment finalment he decidit venir i intentar ... a veure si a la tercera va la vençuda! ", Ha explicat el jove corredor. 
 Kilian, que en els seus dos anteriors participacions es va veure obligat a abandonar per problemes físics, arriba a la Ultra Cavalls del Vent després d'haver culminat amb èxit el segon dels reptes del seu projecte personal 'Summits of My Life' que l'ha portat completar l'exigent recorregut des Courmayer (Itàlia), cap a Chamonix (França), culminant el Mont Blanc per una de les seves vies d'escalada més tècniques en "solitari" com és la pilier Innominata.
 A més a més, i per primera vegada, la Ultra Cavalls del Vent-Salomon Nature Trails comptarà amb la participació de 1.000 inscrits i formarà part del calendari de les Skyrunner World Series 2012, i més concretament en les Ultra SkyMarathon Sèries. 

ULTRA SkyMarathon ® SERIES
ESPANYA: Transvulcania Ultra Marathon, La Palma, 12 de maig 
EE: UU: Speedgoat 50K, Snowbird, Utah, 28 de juliol 
ITÀLIA: Trofeu Kima UltraSkyMarathon ®, Valmasino, Sondrio, 26 d'agost 
ESPANYA: Cavalls del Vent - Parc Natural Cadí Moixeró, 29 setembre
FRANÇA: La Course des Templiers, Millau, Grands Causses, 28 d'octubre
Per més informació consulteu la web de la competició:
http://www.ultracavallsdelvent.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada