dimecres, 26 de setembre del 2012

Cros intercomarcal escolar de Balaguer

Una festa del running familiar, amb animacions, músiques alternatives, i molta il·lusió per part dels organitzadors.

Representants de l'Ajuntament de Balaguer i el Club Atlètic Maratonians del Segre (Foto: organitzadors)
El proper dissabte 29 de setembre de 2012 es celebrarà a Balaguer una nova edició de la milla urbana; que organitza anualment el Club Atlètic Maratonians del Segre amb la col·laboració de l’Ajuntament de Balaguer. 
Després de l’èxit en la primera edició, el club ha bolcat totes les aspiracions en una de les curses que no es troben avui en dia molt consolidades a la nostra província i per aquest motiu ha volgut incidir amb activitats alternatives, perquè a més de ser una festa del running, sigui també una festa familiar, amb animacions i música alternatives.

La distància per a les categories sèniros i juvenils, tant masculí com femení, serà de 1607 mts; distància oficial d’una milla; per contra les curses infantils s’adaptaran a cada una de les diferents categories.
L’indret, el passeig de l’estació, fiu un altre dels punts més espectaculars de l’edició anterior; al tenir un circuit urbà es va poder comptar amb l’assistència d’un nombrós públic que va acollir els participants; que per aquesta edició se’n esperen més de 300 atletes d’arreu dels clubs i poblacions d’arreu del territori. 
Tota la informació i les inscripcions les trobareu a la web dels maratonians:
http://www.maratonians.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada