dimecres, 31 d’octubre del 2012

Una duatló popular a l'abast de tothom

Lleida celebrarà el proper diumenge 11 de novembre la seva Primera Duatló Popular a l'Horta de la capital del Segrià amb l’objectiu d’atreure tan als duatletes d'iniciació com als ja contrastats 

Imatge de la presentació de la duatló (Foto: Club Triatló Lleida)
La primera edició de la Duatló Popular Lleida estarà dirigida a tots aquells amants de l'esport ja sigui a nivell professional o que en la seva vida hagin participat en aquests tipus de curses. Aquests matí s’ha presentat la prova amb l’objectiu d’atreure tan als duatletes d'iniciació com als ja contrastats. 

dijous, 25 d’octubre del 2012

La renovada Mitja Marató de Lleida espera arribar als 500 corredors

La cursa, que tindrà lloc el 4 de novembre, l'organitza l'Associació Esportiva Ekke i la Fundació Renal Jaume Arnó amb el suport de l'Ajuntament de Lleida

Imatge de l'acte de presenació de la cursa (Foto: La Paeria)
Lleida viurà el proper 4 de novembre una renovada mitjà marató, en la qual l'Associació Esportiva Ekke i la Fundació Renal Jaume Arnó prenen el relleu organitzatiu de l'AV de Balàfia que durant gairebé vint anys ha estat al capdavant de la cursa. El regidor d'Esports Txema Alonso ha presidit avui la presentació de la "mitja" acompanyat dels nous promotors de la competició i de les empreses que la patrocinen, el mateix gimnàs Ekke, Prosan Productos Sanidad Animal i Wala. La inscripció ja supera els 375 atletes i espera arribar als 500. 

diumenge, 21 d’octubre del 2012

Córrer amb pluja?

Es possible que porteu mesos preparant-vos per una competició, la Mitja de Mollerussa, la Mitja de Lleida, etc però de sobte... pluja, pluja i més pluja. La primera vegada no li donem importància i ens donem un dia de "extra" de descans però que passa quan això es repeteix dia rere dia?
La pluja pot ser un company o un adversari (Foto: runfitners)
Durant aquests dies Lleida s’està veient afectada pel mal temps igual que a la resta dels territoris de ponent, però això no ens ha de perjudicar en els nostres entrenaments, podem sortir a entrenar sempre i quan ho fem de la manera correcta. Ens hem d’acostumar al mal temps, al cap i a la fi som a Lleida i ja no estem a l’estiu. 

dissabte, 20 d’octubre del 2012

Kilian Jornet guanya la Diagonale des Fous finalitzant així, una temporada impressionant

L'atleta del Salomon Santiveri i Suunto s'ha imposat per segona vegada en la seva carrera en l'exigent Diagonale des Fous, de 170 quilòmetres i gairebé 11.000 metres de desnivell positiu després 26h33 'de carrera.
 Kilian ha liderat la prova de principi a fi acompanyat per Iker Karrera, que a falta de 62 quilòmetres s'ha vist obligat a abandonar.
 Nerea Martínez ha signat un extraordinari segon lloc després 35h27 'de carrera i per darrere de la francesa Emilie Leconte, que ha fet un crono de 33h03'
Kilian Jornet liderant la prova (Foto: organització)
Una nova victòria per arrodonir a una temporada excepcional. D'aquesta manera ha rubricat l'atleta del Salomon Santiveri i Suunto Kilian Jornet seva temporada de trail running 2012, signant un incontestable triomf en l'exigent carrera Diagonal des Fous, en Illa Reunió, una prova que ja figurava en el seu palmarès. Kilian ha necessitat 26h33'10'' per recórrer els 170 quilòmetres i gairebé 11.000 metres de desnivell positiu que proposava la prova en el seu 20 aniversari. A la gran notícia de la victòria de Kilian se suma també l'excel · lent resultat de la seva companya d'equip Nerea Martínez, segona amb un temps de 35h27 '.

dijous, 18 d’octubre del 2012

Kilian Jornet, Iker Karrera i Nerea Martínez, a per la exigent Diagonale des Fous

Els atletes de Salomon Santiveri parteixen com a favorits en Illa Reunió a l'exigent Diagonale des Fous, de 162 quilòmetres i 9.463 metres de desnivell.
 Kilian, flamant campió del món de skyrunning per quarta vegada, Iker Karrera i Nerea Martínez són tres dels atletes més en forma a nivell mundial en l'actualitat.
 "Crec que el rival més dur serà Iker Karrera, que mai falla en els seus objectius, és un metrònom" ha assegurat Kilian.
Kilian Jornet en un magnífic descens (Foto: web Kilian)
Tres dels noms propis del trail running mundial competiran aquest cap de setmana a Illa Reunió i més concretament en l'exigent Diagonale des Fous, una cursa de 162 quilòmetres i 9.463 metres de desnivell que posarà a prova els límits dels atletes. I els tres noms propis són integrants del Salomon Santiveri: Kilian Jornet, Iker Karrera i Nerea Martínez, o el que és el mateix el quatre vegades campió del Món skyrunning (Kilian), el vencedor 2012 a la Gore-tex Transalpine Run, Trail des Citadelles i rècord a l'Alta Ruta Chamonix-Zermatt entre d'altres, i la campiona 2012 de l'Andorra Ultra Trail i TNF Mont Fuji.
Iker Karrera  (Foto: organització)
Diagonale des Fous significarà el punt i final de la temporada de trail running de Kilian Jornet, que ja va guanyar la prova el 2010 i de la qual assegura que "guardo un record increïble. Per la cursa, pels paisatges, per la gent ... Aquest any el recorregut serà especial, 10 quilòmetres més llarg, amb un traçat molt dur per Mafate. És un recorregut tècnic per ser una carrera llarga, fa força calor encara que hi ha diversos canvis de temperatura. És difícil sentir-se còmode ", ha explicat l'atleta de la Cerdanya que desconfia especialment d'un rival que al seu torn és amic i company d'equip:" El nivell és altíssim, amb corredors com Eric Clavery, els locals Didier Mussard, Thierry, Didier Lanne, Antoine ... Però crec que el rival més dur serà Iker Karrera, que mai falla en els seus objectius, és un metrònom ".

diumenge, 14 d’octubre del 2012

Kilian Jornet suma el seu quart títol de Campió del Món

L'atleta de Salomon i Suunto s'ha adjudicat per quarta vegada la Mount Kinabalu International Climbathon, una victòria que li ha valgut el seu quart títol de Campió del Món de skyrunning "Estic molt content, crec que és la temporada on física i mentalment m'he trobat millor", ha explicat Kilian Jornet que acabarà la temporada disputant la Diagonal des Fous a Illa Reunió
Els dos membres de Salomon que han aconseguit la victòria (Foto: organització)
Li valia amb un tercer lloc per aconseguir el seu quart títol mundial, però quan competeix, l'atleta del Salomon Santiveri Outdoor Team i Suunto Kilian Jornet no és de bon conformar. Pletòric de forma, Kilian Jornet va demostrar des de la sortida a la Mount Kinabalu International Climathon, última prova del calendari de les Skyrunner World Series 2012, que anava a per la victòria i la seva intenció va arribar a bon port: quarta victòria a Malàisia i quart títol mundial . En categoria femenina, la victòria final ha estat per la corredora del Salomon team internacional Emelie Forsberg, l'atleta de l'etern somriure.

dijous, 11 d’octubre del 2012

Kilian Jornet, a pel seu quart títol de Campió del Món

L'atleta de Salomon i Suunto ja es troba a Malàisia per disputar l'última cursa de les Skyrunner World Series 2012: la Mount Kinabalu International Climbathon "M'he recuperat bé de les últimes carreres i arribo en bona forma", ha explicat Kilian.
Kilian Jornet en competició (Foto: web oficial)
Malàisia serà aquest diumenge escenari de la final de les Skyrunner ® World Series d'aquesta temporada amb la cursa Mount Kinabalu International Climbathon que tancarà el calendari i determinarà el guanyador 2012. I entre els favorits, un nom: el de Kilian Jornet, atleta de Salomon i Suunto que opta a conquerir el que seria el seu quart títol com a Campió del Món després dels ja aconseguits el 2007, 2008 i 2009.

dimarts, 9 d’octubre del 2012

Obertes les inscripcions per a la cursa del Torró

Edició anterior cursa del Torró (Foto: Web de la cursa)
Agramunt celebrarà un any més la cursa del Torró el 14 d'Octubre, enguany, en la seva 23 edició trobarem un canvi en el seu recorregut, però les mateixes energies i il·lusió de sempre en la seva organització, feta per l'Entitat Pública Empresarial Agramunt Serveis amb la col·laboració del Club d'Atletisme Escatxics.

dilluns, 8 d’octubre del 2012

25ª Mitja Marató de Mollerussa

El diumenge 21 d’Octubre de 2012 tindrà lloc una cita molt esperada per als corredors, parlem de la 25ª edició de la Mitja Marató de Mollerussa, la qual és molt més que una simple carrera de 21km.
Sortida edició 2011 (Foto: Web de la cursa)
Aquesta cita és tot una festa per als corredors, literalment, doncs el dia abans ( dissabte 20 d'Octubre) es celebrarà la fira del corredor al pavelló poliesportiu municipal de Mollerussa, on trobarem totes les novetats en el món del Running i gaudirem de dues xerrades tècniques obertes a tothom, sobre el món del Running a càrrec de Quin Erta i Sílvia Sales. A més a més de diferents curses infantils per als més menuts, durant tota la tarde.

diumenge, 7 d’octubre del 2012

IV Duatló de Guissona

Edició anterior del duatló (Foto: Web oficial)
Aquest diumenge 7 d’Octubre de 2012, el centre excursionista guissonenc (C.E.G) organitza la quarta edició del duatló de Guissona, el qual constarà d’una cursa inicial a peu de 7 km, una cursa BTT de 18km per els camins que envolten Guissona i per acabar 2km més a peu per els carrers de la ciutat.
 Més info: 
http://www.ceg.cat/docs/Duatlo/Duatlo.pdf

Avui comença la Cursa del Caragol

Logotip cursa del Caragol (Foto: web oficial)
Aquest diumenge 7 d’Octubre de 2012 ha començat la primera edició de la cursa del Caragol a Linyola, la qual comptarà amb dues modalitats per aquells que vulguin fer-la a peu o corrent. El total del recorregut serà de 10km.
 Més info: 
http://www.cursacargolinyola.com/#!inici/mainPage

dissabte, 6 d’octubre del 2012

12 d'octubre dia de la Marató del Sícoris

Sícoris club (Foto: web oficial)
Arriba la clàssica marató del Sícoris (per relleus!), serà el proper 12 d'octubre a les pistes d'atletisme del Sícoris Club. Només es tracta de reunir quatre amics i fer 35 voltes a la pista de 300 m amb animació a cada volta. Límit de 30 equips, no badeu.

dimecres, 3 d’octubre del 2012

La Transeurope Footrace 2012 arriba a Lleida

El regidor d'Esports Txema Alonso donarà la benvinguda als corredors en la marató de llarga distància que està creuant Europa.
Una dura cursa de llarga distància (Foto: web de la cursa)
El regidor d'esports, Txema Alonso, saludarà i donarà la benvinguda aquesta tarda als participants de la Transeurope Footrace 2012, que avui arriben a Lleida provinents de Guissona.
 La Trans Europe Foot Race és una multitudinària marató de llarga distància que consisteix en creuar Europa corrent durant 64 dies. En l'edició d'enguany la cursa surt de Skagen - Dinamarca - i arriba a Gibraltar. En la sortida de la cursa a Skagen hi havia 52 participants (43 homes i 9 dones) d'11 nacionalitats diferents. 

dimarts, 2 d’octubre del 2012

Avui la Trans Europe Foot Race passarà per Guissona

Equip de govern municipal (Foto: organització)
La Trans Europe Foot Race és una multitudinària marató de llarga distancia que consisteix en creuar. En l'edició d'enguany la curs a surt de Skagen - Dinamarca - i arriba a Gibraltar. 
 En la sortida de la cursa a Skagen hi havia 52 participants (43 homes i 9 dones) d'11 nacionalitats diferents, ells van acompanyats d'un equip de suport format per 25 persones.